(VIDEO) – Fluogele broekjes Rode Duivels zorgen voor hilarische sneer naar Anderlecht

(VIDEO) - Fluogele broekjes Rode Duivels zorgen voor hilarische sneer naar Anderlecht

10 juni 2017 11:55 - Bij gebrek aan een interessante pot voetbal was er vrijdagavond heel wat te doen rond de uitrusting van de Rode Duivels. De fluogele broekjes vielen immers allesbehalve in de smaak bij de supporters.

De mannen van Kurkdroog maakte van de gelegenheid gebruik om een brugje te maken naar de alom bekende roze shirts waarin Anderlecht in voetbalseizoen 2014-2015 aantrad. Onderstaand de hilarische video.

Tot slot nog de reden voor de opvallende kledingkeuze van de Belgen. De thuisploeg mag altijd in zijn eerste outfit aantreden en bij de Esten is dat een blauw shirt en een zwarte broek. Hun zwarte broek mochten de Rode Duivels dus niet aantrekken en ook de blauwe uitrusting was geen optie door de shirts van de Esten.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.