(VIDEO) – HAHA! Cameraman Denswil gaat volledig de mist in

(VIDEO) - Cameraman Denswil gaat de mist in

26 juni 2017 13:00 - Na de met 0-9 gewonnen oefenmatch tegen eersteprovincialer Westkapelle niets dan tevreden gezichten bij Club Brugge. En dan mag er vanzelfsprekend al eens gelachen worden.

Zo wilde Stefano Denswil zich wel eens verplaatsen in de rol van cameraman. Onze centrale verdediger interviewde Ruud Vormer, Jelle Vossen en Abdoulay Diaby, maar dat liep niet van een leien dakje. Onderstaand de grappige beelden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.