(VIDEO) – HAHA! Zo zag u Hein Vanhaezebrouck nog nooit

(VIDEO) - HAHA! Zo zag u Hein Vanhaezebrouck nog nooit

04 juni 2017 11:56 - De doorsnee Club Brugge fan heeft het niet zo voor Hein Vanhaezebrouck. Enerzijds omdat hij trainer is van AA Gent, anderzijds door zijn gedrag langs de zijlijn. De coach van de Buffalo’s moet het dan ook geregeld ontgelden op Brugse bodem.

Zo werd het Jan Breydelstadion eind vorig jaar nog omgetoverd tot een stadion vol Hein-imitators. Om de Hein Vanhaezebrouck uit 1996 te imiteren, is er heel wat meer nodig dan twee op en neer bewegende armen. De hilarische beelden in onderstaande video spreken voor zich 😀

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.