(VIDEO) – Izquierdo pakt uit met fantastisch doelpunt voor Colombia: deklat binnen!

(VIDEO) - Izquierdo pakt uit met fantastisch doelpunt voor Colombia deklat binnen!

14 juni 2017 03:00 - José Izquierdo maakte afgelopen donderdag zijn debuut voor Colombia. Onze pijlsnelle flankaanvaller mocht twee minuten voor tijd invallen tegen Spanje, maar kon niets meer aan de 2-2 eindstand veranderen. In de vriendschappelijke wedstrijd tegen het Kameroen van Hugo Broos kreeg Joske een half uur speeltijd. De Bruggeling bedankte met een knappe goal.

Izquierdo heeft zijn eerste doelpunt voor Colombia beet. Met een gekende actie schoot hij het leer staalhard voorbij Kameroen-doelman Onana. James Rodriguez en Yerry Mina (2x) namen de overige doelpunten voor hun rekening. Colombia won de oefeninterland met 0-4 en Izquierdo plaatst zichzelf zo nog wat meer op de transferradar.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.