(VIDEO) – Opwinding over nieuwe Club-shirts: lichten deze printscreens tip van de sluier op?

Club Brugge mascotte (3)

04 juni 2017 15:30 - Club Brugge speelt de komende drie seizoenen in shirts van het Italiaanse sportmerk Macron. Terwijl de grote merken vaak met catalogusshirts op de proppen komen, mogen we ons deze keer verwachten aan een unieke Club Brugge lijn, die in samenspraak met supporters tot stand komt.

Geert De Cang en Birger Vandendriessche van Blue Army namen de shirt ontwerpen voor hun rekening. Vervolgens stond er een vergadering met een enthousiaste Vincent Mannaert op het programma en in aflevering 3 wordt er een bezoek gebracht aan de Macron-fabriek in Italië.

Ook Club-icoon en materiaalman Pascal Plovie reisde mee. “Ik vind het tof dat ik mag meekomen om te kiezen. Enfin… Het kiezen is al gebeurd, maar het gaat nog om details zoals de kwaliteit, de kleur, of het shirt krimpt of niet? Dat is heel belangrijk voor mij.”

Historie en waarden van de club

Roel Vaeyens, onze sportcoördinator, geeft nog een extra woordje uitleg. “De laatste seizoenen hebben we heel veel gesprekken gehad met onze fans en daarbij komt elke keer hetzelfde naar voren. En dat is de vraag om een uniek Club-shirt. Net dat kan Macron ons bieden. Zij combineren kwaliteitsvolle textiel met respect voor de historie en waarden van de club.”

De oplettende kijker kan in het filmpje alvast een glimp opvangen van hoe onze shirts er in voetbalseizoen 2017-2018 mogelijk zullen uitzien. Onderstaand de printscreens, waarbij we wat het nieuwe thuisshirt betreft vrijwel in het ongewisse blijven, maar het uitshirt zou wel eens wit met een Blauw-Zwarte band in het midden kunnen worden. Op woensdag 7 juni volgt het definitieve antwoord.

Thuisshirt?

Club Brugge Macron shirt printscreen (1)

Uitshirt?

Club Brugge Macron shirt printscreen (2)

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.