(VIDEO) – Strandberg bewijst met mooie zweefduik zijn waarde voor Zweden op EK U21

(VIDEO) - Strandberg bewijst met mooie zweefduik zijn waarde voor Zweden op EK U21

20 juni 2017 00:10 - Carlos Strandberg ruilde begin dit jaar CSKA Moskou in voor Club Brugge. Vervolgens werd hij meteen uitgeleend aan Westerlo, waar hij slechts 338 speelminuten wist te verzamelen. Vincent Mannaert gaf maandag aan dat de kans groot is dat de 21-jarige aanvaller ook komend seizoen andere oorden mag opzoeken, zij het op uitleenbasis. Op het EK U21 had de Brugse spits nog eens een reden om zijn glimlach boven te halen.

De beloften van Zweden kwamen al vroeg op achterstand tegen Polen, maar na een goed halfuur voetballen zweefde Strandberg de 1-1 tegen de touwen (zie onderstaande beelden).

Uiteindelijk eindigde de match op een 2-2 gelijkspel, waardoor Carlos & co op de derde plaats staan in groep A. Engeland is leider met 4 punten, Slovakije volgt met 3, Zweden met 2 en Polen draagt de rode lantaarn met 1 puntje. Strandberg stond overigens voor het eerst in de basis op het toernooi, maar werd na 69 minuten naar de kant gehaald.

Strandberg scoort voor U21 van Zweden

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.