(VIDEO) – Uitblinker Vazquez klopt Ciman en bezorgt nieuwe werkgever het kampioenschap

Victor Vazquez (Club Brugge)

28 juni 2017 17:45 - Victor Vazquez verliet Club Brugge voor Cruz Azul, maar kon nooit aarden in de Mexicaanse competitie. Onze gewezen spelverdeler mocht er dan ook beschikken en trok begin dit jaar naar Toronto FC, dat uitkomt in de Major League Soccer en de Canadian Championship.

Daar leeft de ex-middenvelder van Blauw-Zwart weer helemaal op. Vazquez is er uitgegroeid tot titularis en heeft dat vooral te danken aan zijn geniale passing en een handvol assists.

Afgelopen nacht speelde Toronto de finale van de Canadian Championship tegen Montreal Impact, de ploeg van ex-speler Laurent Ciman. De heenmatch eindigde op een 1-1 gelijkspel en ook in de terugmatch stond diezelfde score na 90 minuten op het bord.

Het venijn zat hem echter in de staart, want in de 95ste minuut knalde Sebastian Giovinco de allesbeslissende 2-1 tegen de touwen. Vazquez pakte in die actie overigens uit met de pre-assist. Onderstaand de beelden en nog wat knappe statistieken van de Spaanse draaischijf dit seizoen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.