Volgt deze technische vleugelspits Izquierdo op bij Club Brugge?

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

14 juni 2017 08:00 - Club Brugge houdt rekening met een vertrek van José Izquierdo en speurt dus volop naar een opvolger voor de Colombiaanse flankaanvaller. De naam van Luis Fernando Sinisterra van Once Aldas dook al geregeld op, maar mogelijk gaat Blauw-Zwart voor een Braziliaan van Sporting Lissabon.

Volgens Het Nieuwsblad heeft Club zijn oog laten vallen op Matheus Pereira, een 21-jarige vleugelspits die voorlopig niet kan doorbreken bij Sporting Lissabon. De nummer 3 uit Portugal gelooft wel nog altijd in de vinnige Pereira en wil zijn veelbelovende talent niet definitief van de hand doen. Het zou dus om een uitleenbeurt gaan.

Blauw-Zwart zal dan wel de concurrentiestrijd moeten winnen van Deportivo en enkele andere Portugese clubs. Al hebben ze op Jan Breydel een mooie extra troef achter de hand. Sporting Lissabon zelf toont immers interesse in Izquierdo. Die viel dinsdagavond nog eens extra op door zijn knappe doelpunt met Colombia tegen Kameroen. Het is echter nog maar de vraag of Joske een avontuur in de Portugese competitie ziet zitten.

Maak kennis met Matheus Pereira

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.