Was Belgische succescoach optie voor Club Brugge? “Voor mij wel, voor hen blijkbaar niet”

Bart Verhaeghe speech

24 juni 2017 09:38 - Ivan Leko staat sinds kort aan het roer bij Club Brugge. De Kroaat volgde ietwat verrassend Michel Preud’homme op als hoofdcoach. Nochtans werden ook enkele andere trainers in verband gebracht met een overstap naar Blauw-Zwart. Neem nu Peter Maes…

De laatste weken leek Maes op weg naar de Bosuil, waar hij trainer van Antwerp kon worden. Maar uiteindelijk ging de deal niet door. “Omdat er met Luciano D’Onofrio een manager is gekomen die graag werkt met mensen die hij kent”, aldus Maes in Het Laatste Nieuws.

Bij Club Brugge was de Limburger eveneens even in beeld. Maar ook in het Jan Breydelstadion werd voor een andere trainer – Ivan Leko – gekozen. Maar was het écht een optie? “Voor mij wel, voor hen blijkbaar niet. Ik heb hoog ingezet, maar voorlopig is er niets van gekomen”, besluit Maes.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.