Werkt Vargas Club-fans nog wat meer op de zenuwen door spraakmakende terugkeer naar België?

Ronald Vargas

23 juni 2017 07:27 - Ronald Vargas speelde van 2008 tot 2011 voor Club Brugge en trok daarna voor 2,5 miljoen euro naar aartsrivaal Anderlecht. Maar de Venezolaan flopte, zij het voornamelijk door blessureleed, in het Astridpark. Via een omweg bij het Turkse Balıkesirspor belandde de middenvelder uiteindelijk bij AEK Athene. Daar is hij echter einde contract en dus transfervrij. Een terugkeer naar België behoort tot de mogelijkheden.

Vargas ligt sinds zijn gevoelige overgang naar RSCA in de onderste schuif bij de Brugse aanhang. En daar zal niet snel verandering in komen. Het Nieuwsblad weet namelijk dat de gewezen Bruggeling flirt met een overgang naar Cercle Brugge.

Met de financiële hulp van AS Monaco wil ons kleine broertje zich zo snel mogelijk opwerken uit 1B, hetgeen al meteen blijkt uit de transfers. Zo zal de Vereniging eerstdaags een vijftal versterkingen voorstellen.

Eén van de potentiële aanwinsten is dus de 30-jarige Vargas. Afgelopen seizoen was hij bij AEK Athene goed voor 3 goals en 7 assists in 23 wedstrijden. Titularis was hij daarentegen niet, zo maakte hij maar drie keer de 90 minuten vol.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.