Wie volgt Ruud Vormer op als Blauwe Schoen? Dit zijn de 3 genomineerden!

Ruud Vormer blauwe schoen

13 juni 2017 11:01 - Elk jaar mogen de supporters van Club Brugge stemmen op hun Blauwe Schoen, een bekroning voor de speler die in het afgelopen seizoen op en naast het veld het beste de Blauw-Zwarte waarden vertegenwoordigde. Vorig jaar ging Ruud Vormer met de award aan de haal. 

Ook in voetbalseizoen 2016-2017 was onze Nederlandse middenvelder volgens de Club-fans één van de spelers met het grootste strijdershart. Samen met hem konden aanvallers Jelle Vossen en José Izquierdo de Brugse aanhang eveneens bekoren.

Via Twitter (zie onderaan) kan je nu je stem uitbrengen! Kies je voor de polyvalente en altijd strijdende Ruud Vormer, de eeuwig jagende Jelle Vossen of de onvermoeibare snelheidsduivel José Izquierdo?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.