WOW! Speler van Dortmund deelt handtekeningen uit in shirt van Club Brugge

Dortmund-speler Christian Pulisic in Club Brugge shirt

20 juni 2017 18:50 - Neen, Christian Pulisic komt niet naar Club Brugge. Maar het 18-jarige toptalent van Dortmund prijkte op een handtekeningensessie wel fier met het shirt van onze geliefde Blauw-Zwarte kleuren. 

De reden daarvoor is eenvoudig. Pulisic is namelijk één van de beste vrienden van Ethan Horvath en kreeg het zwarte keepersshirt cadeau van de nummer 1 van Club Brugge. Beide heren vertoeven momenteel bij de nationale ploeg van de Verenigde Staten.

Het officiële Twitter-account van Blauw-Zwart reageerde als volgt: “Hey Pulisic, dat truitje staat je goed! Je bent altijd welkom in Brugge om Horvath eens aan het werk te zien.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.