Zorgt deze ludieke Twitter-actie voor transfer Butelle?

Teunckens, Shinton, Butelle en Hubert

22 juni 2017 13:30 - Op dit moment staan er vier doelmannen op het trainingsveld bij Club Brugge: Ludovic Butelle, Guillaume Hubert, Jens Teunckens en Nick Shinton. International Ethan Horvath sluit later deze maand pas aan, maar begint straks als nummer één aan het nieuwe seizoen. Hubert en Butelle mogen straks de concurrentie met de jonge Amerikaan aangaan, maar de kans is reëel dat laatstgenoemde nog andere oorden opzoekt.

“Butelle is momenteel één van onze drie potentiële titularissen, maar ik denk dat de kans groter is dat hij wil vertrekken dan dat hij wil blijven. Er is interesse uit Frankrijk”, vertelde Vincent Mannaert onlangs aan Het Nieuwsblad.

Mogelijk komt die interesse van SCO Angers, de ex-ploeg van Ludo. Als het van de supporters van de Ligue 1 club afhangt, keert Butelle straks gewoon terug naar Frankrijk. Om hun wens kracht bij te zetten, verspreiden ze de hashtag #BringBackButelle op Twitter. Een overzicht.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.