‘Zoveel betaalde Club Brugge om Ivan Leko bij Sint-Truiden weg te kapen’

Ivan Leko (Sint-Truiden)

09 juni 2017 04:00 - Donderdagavond toverden Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe niemand minder dan Ivan Leko uit hun hoed. Onze gewezen middenvelder had nochtans onlangs zijn contract bij Sint-Truiden verlengd tot 2019. De Kanaries waren immers erg tevreden over het geleverde werk van de 39-jarige Kroaat.

Het Brugse bestuur legde donderdag de laatste hand aan de overeenkomst en besliste om de afkoopsom in het contract van Leko op tafel te leggen. Volgens Het Nieuwsblad gaat het om 650.000 euro, volgens Het Laatste Nieuws om 700.000 euro.

Leko zag het graag gebeuren en ruilde met veel plezier twee contractjaren Stayen in voor twee contractjaren Jan Breydel. Blauw-Zwart neemt met de aanstelling van de ex-coach van STVV een beredeneerde gok en zet in op de jeugd en modern voetbal.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.