‘Al-Ahli zorgt ervoor dat Claudemir én Club Brugge langs de kassa passeren’

Claudemir (Club Brugge - KV Mechelen)

19 juli 2017 07:00 - Claudemir moest niet weg bij Club Brugge, maar het aanlokkelijke aanbod van Al-Ahli was zowel voor de speler als voor Blauw-Zwart te interessant om te laten schieten. Intussen is er meer duidelijkheid over de bedragen die met de overgang van de 29-jarige Braziliaan gemoeid zijn.

Volgens Het Belang van Limburg betaalt de club uit Saoedi-Arabië maar liefst 2,7 miljoen euro voor de diensten van Claudemir. Een goeie deal voor Club, want in januari 2015 werd de centrale middenvelder bij FC Kopenhagen weggeplukt voor nog geen 500.000 euro.

De spraakmakende transfer naar het Midden-Oosten legt ook Claudemir zelf geen windeieren. Hij krijgt bij Al-Ahli een contract voor twee jaar met een optie op een extra seizoen voorgeschoteld. Vooral het financiële plaatje is echter interessant. Zo zou zijn jaarsalaris bij de Saoedi’s een slordige 1,7 miljoen euro bedragen. Zoals Claudemir zelf al aangaf: een aanbod dat hij niet kon weigeren op zijn leeftijd.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.