Analist ziet struikelblok voor Leko: “Dan mogen we hem bij de groten rekenen”

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

28 juli 2017 16:30 - De druk op Ivan Leko is al in de eerste weken van het seizoen bijzonder groot. De trainer moet afrekenen met heel wat nieuwkomers, een lastige kalender in de eerste weken, de altijd hoge verwachtingen bij Blauw-Zwart én het pessimisme van de buitenwereld. Maar het grootste struikelblok wordt misschien wel de erfenis van Michel Preud’homme.

Dat vindt Philippe Albert toch. “De opdracht van Leko zal bijzonder moeilijk worden. Hij volgt Michel Preud’homme op en zal zonder ophouden met hem vergeleken worden”, denkt de analist in La Capitale. “Als hij erin slaagt om even goed te doen, dan mogen we hem meteen bij de groten rekenen.”

“Maar Preud’homme heeft drie jaar lang heel veel geëist van zijn spelers. Hoe zullen zij reageren na zijn vertrek? Ik vraag me af of er bij enkele spelers geen sprake zal zijn van enige decompressie. En moet Leko ten slotte niet vrezen dat Club aan het einde van een cyclus beland is, nu spelers als Izquierdo en Refaelov willen vertrekken?”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.