‘Bayat bezorgt Club Brugge straffe speler van AA Gent’

Mogi Bayat (Charleroi)

01 juli 2017 17:52 - Club Brugge lijkt bijzonder dicht bij zijn achtste aanwinst te staan. Het zou echter niet de eerder genoemde Riley McGree zijn die als volgende op Jan Breydel zal neerstrijken, maar wel een compleet verrassende naam.

Het begon allemaal met een cryptische tweet van makelaar Mogi Bayat. “Vandaag is het de beurt aan Club Brugge”, schreef hij, poserend met een shirtje. Die pose is doorgaans voorbehouden voor de voorstelling van een nieuwe speler en dus kon de speculatie meteen beginnen.

En al snel plakte Het Nieuwsblad een naam op de komende aanwinst. Club zou iedereen met verstomming slaan door Jérémy Perbet weg te halen bij AA Gent. De voormalige topschutter is er op overschot en moet vertrekken. Hij leek op weg om terug te keren naar Charleroi, maar nu zou hij dus naar Jan Breydel komen. Perbet zou voor twee jaar tekenen en volgens L’Avenir legt Club één miljoen euro op tafel.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.