‘Bijzonder verrassende transfer in de maak voor Odjidja’

Vadis Odjidja-Ofoe (Club Brugge)

03 juli 2017 14:00 - Na zijn vertrek bij Club Brugge kende Vadis Odjidja enkele moeilijke jaren in Engeland, maar het voorbije seizoen lanceerde de middenvelder zijn carrière weer helemaal bij Legia Warschau. Hij scoorde er onder meer een heerlijke goal in de Champions League tegen Real Madrid, veroverde de landstitel en werd verkozen tot Speler van het Jaar in de Poolse competitie.

En daar wordt Odjidja nu mogelijk voor beloond met een wel héél verrassende transfer. In de media werd hij lange tijd voorzichtig gelinkt aan Anderlecht en AA Gent, terwijl de voorbije weken Olympiakos de meest concrete optie leek te zijn. Maar volgens Het Nieuwsblad gaat Odjidja nu zijn carrière voortzetten in Rusland.

De 28-jarige zou aan de slag gaan bij Krasnodar, dat vorig seizoen vierde eindigde in de Russische competitie. Vandaag of morgen zou hij bij zijn nieuwe club aansluiten op stage in Oostenrijk. Volgens het Poolse Przegląd Sportowy legt Krasnodar 3,5 miljoen euro op tafel voor Odjidja.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.