Bjorn Engels komt met heuglijk nieuws!

Bjorn Engels juicht

11 juli 2017 14:00 - Op het veld gaat het de laatste tijd wat minder met Bjorn Engels. De 22-jarige centrale verdediger zit met zijn hoofd bij een transfer naar het buitenland, waardoor hij volgens Ivan Leko niet altijd even gelukkig rondliep op oefenstage in Garderen. “Kijk, Engels is met zijn kwaliteiten niet alleen bij de beste verdedigers in België, maar in zijn leeftijdsgroep ook bij de beste in Europa. Maar dan moet hij wel honderd procent gefocust zijn. Pas dan kan je voetbal spelen”, vertelde Ivan Leko onlangs in HLN. Naast het veld heeft de verdediger echter alle reden om te glimlachen.

Zo werden Bjorn Engels en zijn vriendin Evangalitsa dinsdagmiddag de trotse ouders van hun zoontje Jack. Hij weegt 2,92 kilogram en is 47,5 centimer groot. BlauwZwartFans wil de kersverse ouders – die binnenkort in het huwelijksbootje stappen – via deze weg van harte proficiat wensen met hun kleine wonder!

Our little man has arrived! Jack Eric Daniel Engels – 47,5 cm – 2,920kg on Tuesday July 11th. 👼🏼❤️

Een bericht gedeeld door Bjorn Engels #4 – E.M. ❤️👶🏻 (@b.engels4) op

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.