Blue Army komt met 2 belangrijke oproepen voor Club-fans die Brugse Metten bijwonen

Club-fans met Blue Army vlag

21 juli 2017 16:17 - Vrijdagavond beëindigt Club Brugge zijn voorbereiding op voetbalseizoen 2017-2018 met de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao. Alle abonnees van Blauw-Zwart mogen de wedstrijd tegen de Spaanse eersteklasser gratis bijwonen. Ivan Leko en zijn manschappen verwachten dan ook de nodige steun van de trouwe Brugse aanhang. 

Blue Army roept de twaalfde man alvast op om vanavond uit volle borst You’ll Never Walk Alone mee te brullen voor aanvang van de wedstrijd. Zo beginnen we meteen met een kippenvelmoment aan onze Brugse Metten.

In de eerste helft staat er ook een eerbetoon voor Bilbao-speler Yeray Alvarez op het programma. De 22-jarige centrale verdediger moet opnieuw behandeld worden voor teelbalkanker. Eind vorig jaar werd de aandoening een eerste keer aangetroffen bij Alvarez. Hij liet de tumor toen verwijderen en stond enkele weken later alweer op het trainingsveld.

De volledige selectie van Bilbao stak hun ploegmaat alvast een hart onder de riem door zich kaal te scheren. De Club-fans willen Alvarez eveneens steunen door in de 27ste minuut (zijn rugnummer) massaal te applaudisseren. Voor de thuisblijvers is er overigens minder goed nieuws: daarom komen de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao vrijdagavond niét op televisie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.