Brugse nieuwkomer kan Club-fans meteen overtuigen: “Het is een topper”

Club-fan met gebalde vuist (Club Brugge - Zulte Waregem)

23 juli 2017 05:00 - Club Brugge verloor afgelopen vrijdag zijn generale repetitie voor de levensbelangrijke match tegen Istanbul Başakşehir met 0-2 van Athletic Bilbao. De manschappen van Ivan Leko hadden het moeilijk met de ‘nieuwe’ 3-4-3 veldbezetting, maar anderzijds waren er ook positieve zaken te zien. 

Zo was de eerste kennismaking van Jan Breydel met Marvelous Nakamba één van de lichtpunten tegen de Basken. Bij Club verwachten ze van de ex-speler van Vitesse dan ook dat hij er meteen staat. Volgens journalist Marco Timmer, die de verdedigende middenvelder in Nederland volgde, zal de Brugse aanhang nog veel plezier beleven aan de Zimbabwaanse international.

“Met zijn balrecuperatie was Nakamba minstens even belangrijk als Ricky van Wolfswinkel, die er 20 binnenschoot. Zonder hem was het evenwicht zoek bij Vitesse. Ik vind Club Brugge dus een slimme stap. Voor de toppers in de Premier League en de Bundesliga komt hij op dit moment tekort. Bij Club, waar hij de voorrondes van de Champions League zal spelen, zal hij er ook niet armer van worden. En opvolger van Simons worden, is toch al wat?”, klinkt zijn analyse in Sport/Voetbalmagazine.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.