‘Butelle vertrekt bij Club Brugge en is op weg naar andere Belgische eersteklasser’

Teunckens, Shinton, Butelle en Hubert

09 juli 2017 08:52 - Het heeft er veel van weg dat Ludovic Butelle aan zijn laatste dagen bezig is bij Club Brugge. De Franse doelman verloor aan het einde van vorig seizoen zijn plaats tussen de palen aan Ethan Horvath, terwijl Blauw-Zwart met Guillaume Hubert nog een nieuwe doelman haalde.

Het was een opvallend beeld zaterdagavond: Butelle keek vanop een barkruk ongeïnteresseerd toe hoe zijn ploegmaats met 0-2 onderuit gingen tegen Waasland-Beveren. Hij lijkt dan ook niet meteen meer in de plannen van trainer Ivan Leko te passen. Maar geen nood, want er is interesse voor Butelle. Zo weet La Meuse dat onze keeper hoog op het verlanglijstje van Antwerp staat.

De promovendus is met het oog op volgend seizoen nog steeds op zoek naar een ervaren doelman. In zijn zoektocht is de club uitgekomen bij Butelle en Barry Boubacar Copa (vrij na periode bij Sporting Lokeren, nvdr). Eén van beiden staat volgend seizoen wellicht onder de lat bij Antwerp.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.