Caje geeft Leko raad in lastige zaak: “Je moet het ook niet overdrijven”

Jan Ceulemans (Club Brugge)

30 juli 2017 08:27 - Als trainer is Jan Ceulemans ondertussen al een paar jaar niet meer actief, maar als Club-icoon wordt er nog altijd aandachtig geluisterd wanneer de Caje iets te zeggen heeft over Blauw-Zwart. Zo heeft hij wijze raad voor Ivan Leko.

Die rekende in de voorbereiding niet op José Izquierdo en Björn Engels omdat ze met hun hoofd bij een transfer zaten. Uiteindelijk kwam die laatste tegen Basaksehir en Lokeren toch in de ploeg door de blessure van Poulain. Een goede zaak, vindt Ceulemans. “Het is veel beter om gewoon te spelen en af te wachten wat er gebeurt”, vertelt hij aan Voetbalkrant.

“Ivan trekt een lijn en dat is goed, maar je moet ook zien dat je die lijn niet te ver legt. Laat Engels gewoon ook spelen. Ja, de kans bestaat dat hij nog vertrekt, maar je moet het ook niet overdrijven. Als je hem nodig hebt, ga dan als twee volwassen mensen aan tafel zitten en zeg wat er op je hart ligt. Engels kan er zich in de kijker spelen en Leko heeft er een goeie speler bij. Principes zijn mooi, maar je moet ze soms opzij kunnen zetten.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.