Ceulemans deelt steekje uit aan AA Gent: “Club is nog steeds een trapje hoger”

Jan Ceulemans (Club Brugge)

03 juli 2017 07:05 - Club Brugge legde dit weekend zijn achtste aanwinst van de zomer vast. Terwijl de meesten daarvoor iemand als Riley McGree verwacht hadden, werd het tot ieders verbazing Jérémy Perbet. Ook Jan Ceulemans kwam helemaal uit de lucht gevallen toen hij het nieuws vernam.

“Club Brugge haalt jonge talenten, zoals Vanlerberghe, of spelers die elders alles meespelen. Maar Jérémy Perbet, aanvaller op een zijspoor bij AA Gent, die had ik niet zien aankomen”, stelt de Caje in Het Nieuwsblad. “Perbet is 32 jaar en gaat nu naar Club Brugge, wat nog steeds een trapje hoger is dan Gent. En hij moet Wesley vervangen, die toch een heel ander type is.”

Maar Ceulemans is wel te spreken over de transfer. “Toch gun ik hem het voordeel van de twijfel. Dat hij bij AA Gent niet speelde, kwam door omstandigheden. Toch is hij erin geslaagd om 16 goals te maken. Perbet is met andere woorden een garantie op doelpunten in de Belgische competitie. Dat is Wesley niet. Die jongen is nog steeds een vraagteken. Perbet zal ook nu zijn doelpunten maken.”

Aanpassingsperiode

“Eind deze maand speelt Club in de voorrondes van de Champions League. Ze hadden ook een andere spits kunnen halen uit het buitenland. Maar die moet dan een aanpassingsperiode doormaken. Dat is een onzekere factor. Perbet niet, je weet wat je aan hem hebt. Scoort hij in die voorronde, zoals hij voor Gent tegen Tottenham deed, dan brengt dat een pak geld op. En dan is hij zijn transfer al meer dan waard”, besluit Ceulemans.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.