‘Club-aanvaller trekt de deur in Jan Breydel definitief achter zich dicht’

Club Brugge training

20 juli 2017 00:15 - Ivan Leko heeft momenteel heel wat keuze in het aanvallende compartiment. Met maar liefst zes centrumspitsen (Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, Jérémy Perbet, Wesley Moraes, Emmanuel Dennis en Carlos Strandberg) is de concurrentie moordend voorin. En dus trekken enkele jongere spelers hun conclusies. 

Eerder werden veelbelovende aanvallers als Fran Brodic (KSV Roeselare) en Dennis Van Vaerenbergh (FC Eindhoven) al uitgeleend en ook de 20-jarige Pierre Xavier Fonkeu zal andere oorden opzoeken, zij het definitief.

Na een succesvolle testfase bij Norwich City meldt Voetbalkrant dat het Brugse jeugdproduct een meerjarig voorstel kreeg van de club uit The Championship. “Op enkele details na is het dossier rond”, klinkt het klaar en duidelijk.

Fonkeu stond ook in de belangstelling van Stoke City, Sunderland en Wolverhampton. Onze speler van de U21 vertoeft momenteel in Duitsland, waar Norwich City op oefenstage is. Eerstdaags wordt de officiële bevestiging van zijn transfer verwacht.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.