Club-aanwinst doet zijn ambities uit de doeken: “Ik wil een grote naam worden”

Osei-Berkoe, Vormer, Acolatse en Dennis (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

13 juli 2017 11:30 - Club Brugge versterkte zich deze zomer al met maar liefst acht nieuwe aanwinsten. Eén van hen is Elton Acolatse, die transfervrij overkwam van het gedegradeerde Westerlo. Het jeugdproduct van Ajax integreert zich goed bij Blauw-Zwart en liet tijdens de oefenwedstrijden alvast een veelbelovende indruk na.

“Toen mijn manager vertelde dat Club Brugge interesse had en dat ze me al het hele seizoen hadden gevolgd, was ik natuurlijk blij om dat te horen. Want Brugge is een grote en mooie club waar iedereen zou willen spelen. Voor mij was de keuze dus snel gemaakt”, vertelt de 21-jarige flankaanvaller aan ClubTV.

Acolatse wil zich nu eerst bewijzen bij een Belgische topclub, maar beschouwt Club niet als een eindstation. “Het is mijn droom om topvoetballer te worden, echt een grote naam. Om dan ook in één van de grootste competities ter wereld te kunnen spelen. Zo wil ik mijn familie trots maken en goed voor hen kunnen zorgen”, besluit de Brugse aanwinst. Onderstaand de beelden.

Maak kennis met Acolatse

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.