‘Club Brugge betaalde deze transfersom voor Riley McGree’

Club Brugge geld

19 juli 2017 09:57 - Club Brugge kondigde dinsdagnamiddag met Riley McGree zijn negende inkomende zomertransfer aan. De 18-jarige box-to-box middenvelder komt voor een prikje over van Adelaide United. 

De Australische voetbalclub deed er alles aan om McGree nog een jaartje langer aan boord te houden, maar de jonge middenvelder droomt van een doorbraak in Europa en ging bijgevolg niet in op de wens van zijn oude werkgever.

Intussen meldt de Australische tak van Fox Sports dat Club amper €69.000 euro moest neertellen om het talent binnen te halen. Over eventuele bonussen of percentages op doorverkoop is er tot dusver niets geweten.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.