‘Club Brugge bijna verlost van floptransfer’

Leandro Pereira (Club Brugge)

09 juli 2017 09:35 - Club Brugge zat de voorbije weken niet stil. Er werden heel wat nieuwe spelers gekocht, maar nu moeten er ook nog enkele jongens vertrekken. Neem nu bijvoorbeeld Leandro Pereira.

Club Brugge haalde de Braziliaanse aanvaller twee jaar geleden binnen, maar die kon zich nooit doorzetten in het Jan Breydelstadion. Dezer dagen draagt Pereira het shirt van Sport Recife, dat de speler huurt van Club Brugge.

Al lijkt er nu een definitieve oplossing in de maak voor de 25-jarige targetspits. Volgens verschillende Braziliaanse media is Pereira nu op weg naar Chapecoense, de club waar hij eerder in zijn carrière al eens voor uitkwam.

Pereira is een opvallende aanwezige tijdens de match van Chapecoense

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.