‘Club Brugge heeft gewezen speler van Barcelona in het vizier’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

09 juli 2017 08:28 - Club Brugge haalde tijdens de voorbije weken al acht nieuwe spelers binnen, maar wellicht is er nog meer vers bloed op weg naar het Jan Breydelstadion. Volgens de laatste berichten blijft Club namelijk naar aanvallende versterking speuren.

Onlangs werd Jelle Vossen in verband gebracht met de Griekse topclub Olympiakos, waar Besnik Hasi sinds kort trainer is. Hoewel de kans klein lijkt dat Vossen effectief vertrekt bij Club Brugge, houdt CEO Vincent Mannaert toch een alternatief achter de hand.

Volgens diverse Griekse media heeft Club Brugge namelijk de Argentijn Sergio Araujo op het oog. De 25-jarige spits is eigendom van de Spaanse club Las Palmas, maar speelde vorig seizoen op uitleenbasis bij het Griekse AEK Athene. Bij AEK scoorde Araujo 9 keer in 21 wedstrijden.

Als de naam Sergio Araujo ergens een belletje doet rinkelen, is dat niet onlogisch. De Argentijn stond destijds te boek als een uitzonderlijk talent en FC Barcelona legde de speler zelfs vast. In Camp Nou kon de inmiddels 25-jarige spits zich echter nooit doorzetten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.