‘Club Brugge heeft vervanger voor Claudemir nog op het oog’

Claudemir en Diaby

26 juli 2017 17:31 - Club Brugge zag deze zomer toch enigszins onverwacht Claudemir vertrekken. De 29-jarige Braziliaan kreeg een lucratieve aanbieding van het Saoedische Al Ahli die hij niet naast zich neer kon leggen. Met zijn vertrek speelt Club wel een brok ervaring en kwaliteit kwijt op het middenveld.

En dat werd vooralsnog nog niet echt gecompenseerd, maar nu zou Club toch een extra controlerende middenvelder op het oog hebben. Het zou snel een bod plannen op Ifeanyi Mathew, een 20-jarige Nigeriaan van Lillestrom. Dat meldt Own Goal Nigeria.

De jeugdinternational werd begin juni al eens voorzichtig aan Club gelinkt en zou toen ook in de belangstelling van Anderlecht gestaan hebben. Concreet werd die interesse toen echter niet, afwachten of dat nu wel het geval zal zijn.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.