‘Club Brugge hoeft op deze speler niet meer te hopen’

Blue Army Flag Day 3 (Club Brugge - Zulte Waregem)

17 juli 2017 14:02 - Club Brugge haalde deze zomer al acht nieuwe spelers binnen, maar het lijkt er sterk op dat er de komende weken nog vers bloed zal bijkomen. De namen van Riley McGree en Luis Fernando Sinisterra circuleren al een hele tijd. Ook aan een ander talent werd Blauw-Zwart gelinkt.

De 17-jarige Elif Elmas was onlangs in beeld bij Club. Maar er waren nog heel wat teams die interesse toonden in het talent, dat al één keer voor de nationale ploeg van Macedonië speelde. Onder meer Manchester City, Borussia Dortmund en Las Palmas zouden de speler van Rabotnicki Skopje eveneens gevolgd hebben.

Maar zij vissen net als Club achter het net, want volgens Skor heeft Fenerbahçe de strijd om Elmas gewonnen. De jonge nummer tien zou al in Istanboel geland zijn om zijn transfer helemaal af te ronden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.