‘Club Brugge is niet te stoppen en pakt uit met zomeraanwinst nummer 9’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

04 juli 2017 03:00 - Club Brugge heeft met Mera, Acolatse, Masovic, Dennis, Hubert, Nakamba, Vanlerberghe en Perbet al acht zomeraanwinsten beet, maar Blauw-Zwart speurt momenteel nog altijd naar opportuniteiten op de transfermarkt. Zo hengelen Vincent Mannaert & co al een tijdje naar de diensten van een creatieve centrale middenvelder. 

Riley McGree is daarbij al enige tijd het gegeerde doelwit. Club liet hem begin juni al zijn medische testen afleggen, maar zijn huidige werkgever – Adelaide United – was daar allesbehalve mee opgezet. Voorzitter Greg Griffin dreigde zelfs om naar de FIFA te stappen. Iedereen binnen de Australische club deed er vervolgens alles aan om hun 18-jarige talent nog één jaar aan boord te houden, maar de speler zelf diende een transferverzoek in.

Volgens Val Migliaccio, een gerenommeerd Australisch journalist, heeft McGree zijn handtekening onder een contract bij Club Brugge geplaatst. Eerstdaags zou hij worden voorgesteld bij Blauw-Zwart. In eigen land staat hij te boek als een box-to-box middenvelder die dit jaar doorbrak en ook al één keer mocht aantreden bij The Socceroos. In onderstaand filmpje kan je de speelstijl van McGree leren kennen.

Interessante kennismaking met Riley McGree

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.