Club Brugge kent rugnummers toe en lijkt hint te geven over Coopman

Sander Coopman traint mee met Club Brugge

01 juli 2017 01:00 - De kern van Club Brugge raakt stilaan compleet, want vrijdag sloten ook de internationals Horvath, Refaelov en Rotariu aan, net als German Mera, die met Deportivo Cali de voorbije dagen nog de titelmatchen van de Colombiaanse competitie afwerkte. Ondertussen werden ook de rugnummers van enkele spelers bevestigd.

Het overzicht van de A-kern werd aangepast en daarbij werden de laatste ontbrekende nummers ingevuld. Zo zal Jordi Vanlerberghe met het rugnummer 40 gaan spelen, terwijl Marvelous Nakamba het nummer 30 op zijn shirt krijgt. Opvallend is dat nu ook Sander Coopman, die de voorbije weken mee trainde zonder nummer op zijn kledij, een vast rugnummer gekregen heeft.

Net als voor – en tijdens –  zijn uitleenbeurt aan Zulte Waregem gaat Coopman met 43 spelen. Mogelijk geeft Club daarmee een hint dat de offensieve middenvelder dit seizoen een volwaardig lid van de A-kern wordt en dus niet opnieuw uitgeleend zal worden. De komende weken zullen daar ongetwijfeld duidelijkheid over brengen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.