Club Brugge komt met goed nieuws voor zijn drinkgrage fans

Gelukkige Club-fans (Club Brugge - Zulte Waregem)

23 juli 2017 07:57 - Op enkele maanden tijd is er serieus wat veranderd bij Club Brugge. Zo streken er al negen nieuwe namen neer op Jan Breydel. En na vier jaar Michel Preud’homme kregen de spelers met Ivan Leko een nieuwe trainer. Ook naast het veld zijn er heel wat nieuwigheden. Zo lanceerde Blauw-Zwart zijn nieuwe website op de fandag en pakte Blue Army uit met nieuwe ledenformules. Zélfs de pintjes zijn niet meer hetzelfde!

“Nieuw dit seizoen is dat jouw vertrouwde pintje een groeischeut krijgt! 33 cl in plaats van 25 cl. Je betaalt 2,60 euro voor jouw groter pintje, wat een prijsvoordeel per cl oplevert”, klinkt het via de officiële clubkanalen.

“Club trakteert overigens het eerste pintje van de nieuwe competitie aan zijn members. 2,60 euro zal op je cashless card staan voor de eerste thuismatch in de Jupiler Pro League.” Vanaf de wedstrijd op zondag 6 augustus tegen Eupen krijg je per 24 euro die je online oplaadt ook 2 euro gratis op je cashless card. Op die manier wil Club wachtrijen aan het stadion vermijden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.