‘Club Brugge krijgt nieuwe tegenvaller te verwerken in transferdossier Izquierdo’

José Izquierdo (Club Brugge - Zulte Waregem)

15 juli 2017 08:28 - Club Brugge en José Izquierdo zijn het erover eens dat de goedlachse Colombiaan deze zomer mag vertrekken. Al moeten de gevraagde centen – naar verluidt minstens 15 miljoen euro – daarvoor wel nog op tafel komen. Aan interesse geen gebrek, maar een concreet bod blijft voorlopig uit. 

“Izquierdo traint mogelijk nog even mee bij Brugge, maar ik zie hem ten laatste rond 15 juli vertrekken”, liet Norman Capuozzo – de manager van Joske – onlangs optekenen. Voorlopig heeft het er echter alle schijn van dat de Gouden Schoen nog wat langer op Jan Breydel zal vertoeven.

AS Roma ziet in Izquierdo een mogelijke vervanger voor de naar Liverpool verkaste Mohamed Salah, maar de smaakmaker van Club Brugge lijkt niet langer prioriteit voor de Giallorossi.

Zo meldt Goal dat AS Roma een bod van 35 miljoen euro heeft uitgebracht op Leicester City-vleugelspits Riyad Mahrez. Vorig jaar werd de 26-jarige Algerijn nog verkozen tot Speler van het Jaar in de Premier League. Ook Arsenal en FC Barcelona werden eerder al gelinkt aan Mahrez.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.