Club Brugge krijgt opvallende toeschouwer tijdens oefenmatch tegen FC Oleksandria

Dennis, Limbombe en Vanlerberghe (Westkapelle - Club Brugge)

05 juli 2017 05:59 - Woensdagavond werkt Club Brugge zijn eerste oefenpot af op stage in het Nederlandse Garderen. De tegenstander van dienst is FC Oleksandria, dat afgelopen seizoen op de vijfde plaats eindigde in de Oekraïense eerste klasse, meteen goed voor een ticket voor de derde voorronde van de Europa League.

Wesley Moraes trok niet mee op stage omwille van hersenvliesontsteking en komt logischerwijs niet in actie tegen FC Oleksandria, maar ook Bjorn Engels, Abdoulay Diaby en Elton Acolatse moeten forfait geven. Engels werd in de nacht van maandag op dinsdag ziek en moest de hele dag binnenblijven. Terwijl Diaby zich langzaamaan klaarstoomt voor zijn terugkeer, blijft Acolatse uit voorzorg aan de kant vanwege hinder aan de lies. Het drietal zal langs de zijlijn moeten toekijken hoe hun ploegmaats het er vanaf brengen tijdens de eerste echte test van het seizoen.

De meest opvallende toeschouwer zal echter José Izquierdo zijn. De Gouden Schoen verlaat Club zo goed als zeker, maar vloog volgens Het Nieuwsblad maandag terug naar België. De goedlachse Colombiaan woont in de vooravond de oefenmatch tegen FK Oleksandria bij en herneemt vandaag of morgen al met wat loopwerk. Zijn manager, Norman Capuozzo, verwacht dat de transfer van de vleugelspits tegen 15 juli volledig rond is. Joske heeft meerdere opties, maar verkiest een overstap naar de Premier League.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.