‘Club Brugge mag weldra tiende aanwinst verwelkomen’

Horvath - Denswil - Vormer - Poulain - De Bock - Palacios

30 juli 2017 16:41 - Club Brugge is het seizoen begonnen met maar liefst negen nieuwe spelers, en dan duurt de transferperiode nog een maand. Het lijkt er dan ook op dat er nog wel één en ander kan gebeuren op het vlak van transferactiviteit.

Bart Verhaeghe gaf dan ook al aan dat Club nog van plan is om uitgaande én inkomende transfers te doen. En de eerste zou al onderweg zijn. Het Noorse Eurosport beweert dat Sarpsborg een bod aanvaard heeft van Club voor Krépin Diatta. De speler zou al in België zijn om over zijn contract te onderhandelen. CEO Espen Engebretsen bevestigde alvast dat Sarpsborg met een club onderhandelt.

Diatta is een 18-jarige offensieve middenvelder uit Senegal die de voorbije maanden helemaal doorbrak. Hij speelde tot nu toe negen keer in de Noorse hoogste klasse en was in mei met zijn land actief op het WK U20. Volgens VG zal Club al zeker 2,2 miljoen euro moeten betalen om Diatta los te weken, een recordsom voor Sarpsborg.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.