‘Club Brugge mikt op international als concurrent voor De Bock en Touba’

Laurens De Bock juicht

25 juli 2017 15:30 - Club Brugge heeft op elke positie meerdere opties, maar op de linksachter is er mogelijk nog versterking op komst. Zo bestaat de kans dat Laurens De Bock en Ahmed Touba straks de strijd moeten aangaan met een Mexicaans international. 

Volgens Medio Tiempo staat Luis Ricardo Reyes in de belangstelling van Blauw-Zwart. De 26-jarige linksachter van Atlas Guadalajara is polyvalent en kan ook een rijtje hoger uit de voeten. Met andere woorden: een geschikte speler voor het systeem met opkomende backs dat Ivan Leko ook tijdens de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao al hanteerde.

Het Mexicaanse medium geeft aan dat een akkoord in de maak was, maar voegt eraan toe dat Club eerst afwacht of José Izquierdo zijn gewenste transfer realiseert. Daardoor is de overgang op de lange baan geschoven. Reyes maakte afgelopen seizoen indruk in eigen land en wil graag doorbreken in Europa. Hij kwam ook al negen keer in actie voor de nationale ploeg van Mexico en zou zo’n 3,5 miljoen euro moeten kosten. Afgelopen winter stond de linksback van Atlas Guadalajara ook al op de verlanglijst van Blauw-Zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.