Club Brugge moet rekenen op Hongaar in Istanboel

Champions League

30 juli 2017 08:04 - Club Brugge staat woensdag voor een aartsmoeilijke opdracht. Het moet zich in Istanboel zien te plaatsen voor de laatste voorronde van de Champions League, nadat het eerder deze week in de heenwedstrijd thuis niet verder kwam dan 3-3 tegen Basaksehir. Club moet dus zo goed als zeker winnen om door te gaan.

Om dat doel te bereiken zal Club erop moeten rekenen dat de scheidsrechter de partij in goede banen leidt. Ondertussen is bekend dat die taak in de handen ligt van Istvan Kovacs, een 32-jarige Hongaarse ref. Dat maakte Thibault De Gendt, competitiemanager van de Belgische voetbalbond, bekend.

Kovacs fluit al sinds 2010 op Europees niveau en kan dus al de nodige ervaring voorleggen. Ook vorig seizoen leidde hij al eens een wedstrijd van een Belgische club. In de Europa League floot hij toen de thuismatch van Anderlecht tegen Saint-Etienne (2-3).

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.