‘Club Brugge strikt 2 nieuwkomers op één dag’

Club Brugge mascotte (3)

14 juli 2017 16:30 - German Mera (Deportivo Cali), Elton Acolatse (Westerlo), Erhan Masovic (FK Čukarički), Emmanuel Dennis (Zorya Luhansk), Guillaume Hubert (Standard), Jordi Vanlerberghe (KV Mechelen), Marvelous Nakamba (Vitesse) en Jérémy Perbet (AA Gent). Dat is tot dusver het indrukwekkende lijstje aan inkomende transfers bij Club Brugge. De kans is echter groot dat ook zomeraanwinsten nummer 9 én 10 weldra officieel worden voorgesteld.

Zowel Riley McGree als Luis Fernando Sinisterra worden al een tijd aan Blauw-Zwart gelinkt. Beide transferdossiers liepen echter de nodige vertraging op, waardoor er hier en daar twijfel ontstond over hun komst naar Jan Breydel. Vrijdag geraakten beide toekomstgerichte transfers evenwel in een stroomversnelling.

Zoals eerder vandaag aangekondigd, is McGree vrijdagnamiddag gespot in Brugge. De 18-jarige box-to-box middenvelder zou eerstdaags zijn handtekening plaatsen onder een contract bij Club Brugge. Hij komt over van Adelaide United en mocht alvast één keer aantreden bij de nationale ploeg van Australië.

Intussen is er ook duidelijkheid over Luis Fernando Sinisterra. Waar er eerder nog wat tegenstrijdige berichten opdoken, is de Colombiaanse pers nu formeel: “Sinisterra heeft een overeenkomst bereikt met Club Brugge. Hij zal later deze maand naar België afreizen.” De 18-jarige linksbuiten komt over van Once Caldas, nota bene de ex-ploeg van José Izquierdo. Ook de voorzitter van de club kondigt de overgang aan.

Finalisering + kennismaking Luis Fernando Sinisterra

Finalisering + kennismaking Riley McGree

© Foto Instagram: rileymcgree (voor alle duidelijkheid: McGree maakte de foto, hij staat er niet op)

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.