Club Brugge tikt Sporza op de vingers met ludieke tweet

Verhaeghe - Vormer - Willem

16 juli 2017 09:45 - Vrijdagmiddag werd er in het Zwitserse Nyon geloot voor de derde voorronde van de Champions League. Club Brugge treft met İstanbul Başakşehir de Turkse vicekampioen en dus een verraderlijke tegenstander. Met Emmanuel Adebayor (ex-Arsenal, Manchester City en Real Madrid), Gaël Clichy (ex-Arsenal en Manchester City), Gökhan Inler (ex-Napoli) en Eljero Elia (ex-Feyenoord) beschikken de Turken bovendien over een resem bekende namen.

Net zoals heel wat andere media bracht Sporza verslag uit van de Champions en Europa League loting in Nyon. Het medium van de VRT gebruikte in zijn communicatie echter nog het Brugse logo van vorig seizoen. Toen vierde Club Brugge zijn 125-jarige bestaan en pakte het om die reden uit met een speciale versie van zijn logo.

Het officiële Twitter-account van Club Brugge tikte Sporza op de vingers met de volgende ludieke woorden: “Hey Sporza, 2016-2017 heeft gebeld, ze willen ons logo terug :)” Een tweet die duidelijk in de smaak viel bij de fans.

Club Brugge logo 2017-2018

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.