‘Club Brugge verliest spits aan Engelse club’

Club Brugge eerste training voetbalseizoen 2017-2018 (1)

02 juli 2017 11:58 - Club Brugge trok zaterdag met Jérémy Perbet verrassend nog een spits aan. Met ook nog Jelle Vossen, Wesley Moraes, Abdoulay Diaby en Carlos Strandberg in de A-kern lijkt het voor spelers uit de beloftenkern moeilijk om nog een plaatsje in het eerste elftal te bemachtigen.

Dennis Van Vaerenbergh en Fran Brodic werden dan ook al verhuurd en wellicht zoekt ook Pierre Fonkeu andere oorden op. VoetbalNieuws weet dat de 19-jarige aanvaller wellicht naar Engeland verkast. Hij zou zelfs al naar daar getrokken zijn om zijn overgang af te ronden.

Vier clubs zouden geïnteresseerd zijn in de Kameroense Belg. Norwich City, Stoke City, Sunderland en Wolverhampton zouden hem willen aantrekken.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.