Club Brugge verloor dan wel van Waasland-Beveren, toch maakte deze speler indruk

Simons - Refaelov (Club Brugge - Kortrijk)

09 juli 2017 12:26 - Club Brugge speelde zaterdag op oefenstage in het Nederlandse Garderen een oefenwedstrijd tegen het Waasland-Beveren van Philippe Clement. Blauw-Zwart verloor dan wel met 2-0, toch maakte één speler indruk.

Volgens Het Nieuwsblad acteerde Lior Refaelov namelijk op niveau. Vorig seizoen lag onze Israëlische draaischijf lange tijd in de lappenmand, maar tijdens deze voorbereiding lijkt hij opnieuw écht de neus aan het venster te steken.

Tegen Waasland-Beveren oogde Rafa fris en was hij verantwoordelijk voor de twee grootste kansen namens Club Brugge. Zijn eerste ging na een subtiel tikje tegen de paal, zijn tweede – een kopbal – net naast. Ook na de pauze zoefde er nog een schot van Refaelov naast. Eerder viel de middenvelder ook op training al in positieve zin op.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.