‘Club Brugge wil Manchester City en Benfica aftroeven in strijd om aanvallende middenvelder’

FCB Tifo (Club Brugge - Anderlecht)

05 juli 2017 03:00 - Club Brugge heeft het tijdperk Michel Preud’homme afgesloten en slaat met Ivan Leko een nieuwe weg in. Zo wil Blauw-Zwart modern voetbal op de mat brengen en moeten de jongeren meer kansen krijgen. Onze 39-jarige coach bewees immers al bij Sint-Truiden dat hij graag en goed met jeugd kan werken, hetgeen ook duidelijk tot uiting komt in de transferstrategie van de Belgische vicekampioen.

Zo trok Club met Masovic (18), Dennis (19), Acolatse (21), Vanlerberghe (21) en Hubert (23) al heel wat jonge spelers aan. Enkel van Nakamba (23), Mera (27) en Perbet (32) wordt verwacht dat ze een directe meerwaarde vormen.

In de zoektocht naar nieuw talent is Blauw-Zwart uitgekomen bij Elif Elmas, een 17-jarige aanvallende middenvelder uit Macedonië die ondanks zijn piepjonge leeftijd al 46 keer mocht uitkomen voor de eerste ploeg van Rabotnički Skopje.

Volgens Het Laatste Nieuws voerde Club al gesprekken met Elmas, maar zal het niet eenvoudig worden om hem binnen te halen. Op Jan Breydel krijgen ze immers concurrentie van heel wat grote namen als Manchester City en Benfica. Vorige maand maakte Elmas zijn debuut voor het Macedonische nationale elftal in een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Spanje.

Maak kennis met Elif Elmas

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.