Club-familie verliest trouwe abonnee uit Noordtribune

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

29 juli 2017 15:00 - De Blauw-Zwarte familie heeft nog maar eens afscheid moeten nemen van één van zijn trouwe leden. Zaterdag bereikte de redactie van BlauwZwartFans het jammerlijke nieuws dat Club-fans Kurt Coppens van ons is heengegaan. 

Kurt was al jaar en dag een trouwe fan van Club Brugge en nam steevast plaats in de Noordtribune in vak 223. Bij deze wil BlauwZwartFans zijn oprechte steun betuigen aan alle nabestaanden. You’ll Never Walk Alone!

Kurt Coppens †

Club-fan Kurt Coppens

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.