Club-fans maken zich zorgen na nederlaag tegen Bilbao: “Wat hij in de ploeg doet, is me een raadsel”

Club-fans fuck you

21 juli 2017 20:24 - Club Brugge heeft zijn voorbereiding op voetbalseizoen 2017-2018 afgesloten met een 0-2 nederlaag tegen Athletic Bilbao. Blauw-Zwart begon zwak, maar werd beter en beter naarmate de wedstrijd vorderde. Het vergat echter om zijn kansen af te maken, hetgeen Raul Garcia wél tot twee keer toe deed voor de bezoekers.

Ivan Leko pakte tegen de subtopper uit de Primera Division uit met een experimentele opstelling. Zo verdween Hans Vanaken uit de basiself en dook Brandon Mechele – samen met Benoît Poulain en Stefano Denswil – centraal in de verdediging op. Lees hier het matchverslag.

Het nieuwe systeem was duidelijk wennen voor de Brugse spelers. Club was de evenknie van Bilbao, maar in balbezit ontbrak het aan beweging en creativiteit. Een aanzienlijk deel van de Blauw-Zwarte aanhang maakt zich met het oog op de levensbelangrijke Champions League-voorronde tegen Istanbul Başakşehir toch wat zorgen. Onder meer Laurens De Bock moest het nog maar eens ontgelden op sociale media.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.