Club-fans niet blij met loting tegen Başakşehir: “Moeilijkste tegenstander van de vijf”

Brugse spionkop (Club Brugge - Anderlecht)

14 juli 2017 13:05 - Club Brugge treft met İstanbul Başakşehir de Turkse vicekampioen in de derde voorronde van de Champions League. Een tegenstander die Blauw-Zwart liever had ontweken. Ook het overgrote deel van de supporters is niet helemaal tevreden met de loting. 

Başakşehir is voor velen een onbekende ploeg, maar met Emmanuel Adebayor (ex-Arsenal, Manchester City en Real Madrid), Gaël Clichy (ex-Arsenal en Manchester City), Gökhan Inler (ex-Napoli) en Eljero Elia (ex-Feyenoord) hebben ze toch enkele bekende namen in hun rangen. Een goed Club moet de Turken desondanks aankunnen, maar er is het nadeel van eerst thuis te moeten aantreden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.