‘Club-fans verkiezen deze tegenstander in voorronde Champions League’

Champions League

02 juli 2017 02:44 - De voorbereiding op het nieuwe seizoen is volop aan de gang bij Club Brugge. Het stoomt zich niet alleen klaar voor het begin van de competitie, maar ook voor de voorrondes van de Champions League. Op 25 juli, nog voor de eerste competitiematch, moet Club in de derde voorronde een eerste keer aan de bak.

Op 14 juli vindt de loting voor die derde voorronde plaats. Blauw-Zwart is reekshoofd en heeft zo vijf potentiële tegenstanders: Steaua Boekarest, Young Boys, Nice, Basaksehir en AEK Athene. De fans van Club Brugge hebben alvast een duidelijke voorkeur voor één van die clubs.

In een poll geven zij immers aan het liefst van al Young Boys uit de trommel te zien komen. De Zwitsers kregen 34 procent van de stemmen achter hun naam. Wellicht worden zij als de meest haalbare kaart gezien. Ook Nice (24 procent) ziet een deel van de fans wel zitten. Steaua Boekarest (12 procent) en Basaksehir (13 procent) zijn dan weer de ploegen die het liefst vermeden worden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.