‘Club heeft eindelijk oplossing gevonden voor Butelle: voorakkoord is een feit’

Teunckens, Shinton, Butelle en Hubert

26 juli 2017 03:00 - Ivan Leko lijkt dit seizoen niet te rekenen op Ludovic Butelle. Zowel tegen Athletic Bilbao als tegen Istanbul Basaksehir gaf de trainer de voorkeur aan Ethan Horvath, Guillaume Hubert en Jens Teunckens in de wedstrijdselectie, ook al omdat de ervaren Fransman niet eens op de Europese lijst staat.

Een vertrek drong zich dan ook al op sinds Butelle eind vorig seizoen zijn plaats onder de lat verloor aan Horvath. Hij werd gelinkt aan clubs als Angers, Strasbourg en Antwerp, maar een transfer bleef uit. Intussen zou er eindelijk een oplossing gevonden zijn voor het 34-jarige sluitstuk.

Volgens Voetbalkrant heeft Club immers een akkoord bereikt met Sivasspor, dat dit seizoen opnieuw in de Turkse eerste klasse uitkomt. Butelle zou er voor twee jaar kunnen tekenen. Ludo speelde een belangrijke rol tijdens het kampioenenjaar, maar haalde afgelopen seizoen nog maar zelden zijn beste niveau.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.