Club-icoon is blij met keuze van Blauw-Zwart: “Hij heeft het juiste profiel”

Osei-Berkoe, Vormer, Acolatse en Dennis (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

17 juli 2017 16:06 - Club Brugge zit in de laatste fase van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Woensdag wordt er nog geoefend tegen Sparta Rotterdam en vrijdag zijn er de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao, maar daarna is het meteen money time met de Champions League-voorrondes tegen Basaksehir. Voor Ivan Leko wordt het een stevige vuurdoop.

Her en der zijn er nog twijfels over onze nieuwe trainer, maar Julien Cools is duidelijk. “Je moet ergens beginnen aan de top. Ik heb hem bezig gezien op STVV en ik denk wel dat Leko het juiste profiel heeft voor Club”, stelt het Club-icoon bij Sporza.

“Als het niet lukt in het begin, is het jammer genoeg vaak de trainer die het moet bekopen. Ik denk wel dat hij iets opgebouwd heeft en de club het volle vertrouwen in hem heeft. Ik denk dat hij Club op dezelfde manier als STVV zal laten spelen. Die hebben het toch niet slecht gedaan”, besluit Cools.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.